HRABRA ZVEZDA IZJEDNAČILA Degenek “priziva” Salcburg

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRABRA ZVEZDA IZJEDNAČILA Degenek “priziva” Salcburg

Nije Zvezdi okovao vodeći gol Jang Bojsa. Naprotiv, on kao da joj je dao krila, dao elan, da krene snažnije, hrabrije, da uzvrati udarac. Samo 11 minuta posle vođstva domaćih, usledio je odgovor srpskog šampiona.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 4,50 na pobedu BATE Borisova na gostovanju Astani u plej-ofu za LE.
Zvezdin junak je Miloš Degenek. Štoper crveno-belih bio je najviši u skoku posle kornera koji je izveo Marin. Stadion “Švajcarska” je eksplodirao! Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Crvene zvezde su poskočili na tribinama, pokazavši da ih ima više, nego što se mislilo.
Ovako nešto desilo se i prošle sezone, protiv Salcburga. Onda je Ben potvrdio pogodak, sada Degenek.

Mat u tri poteza Jang Bojsa (VIDEO)


The post HRABRA ZVEZDA IZJEDNAČILA Degenek “priziva” Salcburg appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEGENEK Očekujem navijače i na krovu Marakane!

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 00:32

Miloš Degenek je Zvezdin “bingo”. Ne samo što zatvara sve u odbrani, već i trese mreže protivnika. Fudbaler crveno-belih proslavio se u 18. minutu, kada je postigao izjednačujući pogodak za srpskog šampiona.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,85 na pobedu Astane protiv Bate Borisova u plej-ofu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.