HAOS SE NASTAVLJA: Zvezda PRIHVATILA TERMINE ABA lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 23:05

HAOS SE NASTAVLJA: Zvezda PRIHVATILA TERMINE ABA lige!

Jedni u klin drugi u ploču...

Košarkaški klub Crvena zvezda pristala je na predložene termine finala ABA lige. Zvanično je postignut dogovor oko finala košarkaških takmičenja u Srbiji i plan je da se prvo igra KLS pa ABA liga.

Kako saznaje Sportklub, Crvena zvezda je pristala na termine ABA lige i naredni meč igra u petak od 18 časova kada dočekuje FMP na startu finala KLS, uz slobodan ulaz u dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Ipak, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve baš tako, pošto je sportski direktor Partizana objavio da crno-beli planiraju da prvi meč finala ABA lige odigraju 12. juna.

Videćemo šta nas dalje čeka oko ovog finala regionalnog takmičenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jun.2023, 07:31

Spremno je sve za finalni duel u ligi Srbije .. Foto: MN Press. .. Košarkaši Crvene zvezde započinju odbranu titule u Superligi Srbije, gde će im rival biti FMP, a prvi duel je na programu u petak, 9. juna, s početkom od 18 časova.. Dosta peripetija je bilo sa ovim terminima...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.