Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jun.2023, 07:31

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda

Spremno je sve za finalni duel u ligi Srbije

Foto: MN Press


Košarkaši Crvene zvezde započinju odbranu titule u Superligi Srbije, gde će im rival biti FMP, a prvi duel je na programu u petak, 9. juna, s početkom od 18 časova.
Dosta peripetija je bilo sa ovim terminima meča Superlige, kao i ABA lige, dok je sada postignut dogovor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Crvena zvezda će braniti svoj tron protiv FMP-a, a prvi meč je na progrmau od 18 časova, uz direktan prenos na Arena sport 1 Premium kanalu.
Drugi meč će biti odigran samo 48 sati kasnije, kada će FMP biti domaćin, dok će eventualna majstorica biti odigrana 12. juna.
Odmah nakon toga, Zvezda bi trebalo da pođe i u odbranu trona ABA lige, gde će im rivali biti Partizan.
(Telegraf.rs)


Video: Divac objasnio zašto je igrao za Zvezdu: „Ja jesam veliki navijač Partizana, ali…“

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Zvezda časti navijače: Besplatan ulaz za finale KLS

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jun.2023

Prvi finalni susret KLS na programu je već u petak, a snage će odmeriti košarkaši Crvene zvezde i FMP-a Aba liga i KLS su postigle dogovor, te će prvo biti odigrani mečevi finala srpskog šampionata, odlučeno je na hitnoj sednici ranije tokom dana. Prvi finalni susret KLS na programu je već u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.