Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2024, 14:55

HANGA POTVRDIO ‘CRNE SLUTNJE’: ‘Najverovatnije je sezona za mene završena!’

Ogroman hendikep za Crvenu zvezdu. Samo što je počeo plej-of ABA lige, a ‘crveno-beli’ ostali su bez Adama Hange. On je zbog povrede morao da se operiše. Iako su se neki nadali da povreda nije preterano ozbiljna, izgleda da ipak jeste. – Na treningu sam dobio sam udarac u ruku, bila je to potpuno bezazlena ... Read more
The post HANGA POTVRDIO ‘CRNE SLUTNJE’: ‘Najverovatnije je sezona za mene završena!’ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Adam Hanga: Sezona je za mene najverovatnije završena

Izvor: Danas, 19.Apr.2024

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga govorio je za mađarske medije povodom povrede koju je nedavno doživeo na treningu srpskog šampiona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.