HANGA: Nadam se da će nam ova pobeda pomoći

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2023, 22:51

HANGA: Nadam se da će nam ova pobeda pomoći

Crvena zvezda savladala Bajern i prekinula niz od četiri poraza.

Posle startne pobede protiv Asvela, Crvena zvezda je zaređala sa četiri poraza u Evroligi, da bi večeras konačno prekinula taj niz protiv Bajerna u ''Štark'' areni u veoma neobičnom meču u kojem je u jednom trenutku imala i zaostatak od 14 poena. Adama Hanga je posle preskočenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duela protiv Partizana u ABA ligi zbog povrede, ponovo bio na parketu i odigrao skoro 16 minuta.

 - Ova pobeda mi posebno znači jer je frustrirajuće kad stvari ne idu kako ste zamislili. Veoma sam srećan i bio sam nestrpljiv da dođemo do ove pobede. Bilo je važno za nas da dođemo do trijumfa u ovoj utakmici, igrali smo je kao da je finale. Toliko sam srećan, mislim da bih sada mogao da spavam tri dana. Hvala saigračima - rekao je Hanga koji zna šta je bio problem za njega i saigrače na ovom meču jer je Zvezdina igra u pojedinim trenucima delovala jako loše. - Mislim da nije bio čak u pitanju ni pritisak već nestrpljenje jer toliko želite pobedu, želite da uradite nešto dobro i zbog toga promašujete, a mi smo promašili ne znam koliko zicera, šest ili sedam. Nismo dobro krenuli u sezonu, promenili smo trenera. Svi znamo da nismo loši igrači i da nije normalno da promašujemo lake šuteve i nadam se da će nam možda će pobeda pomoći u tom smislu.

Hanga je postigao na ovom meču samo jednu trojku, ali je ona došla u poslednjoj sekundi prvog poluvremena kada je smanjio zaostatak za Bajernom na 35:33 i nije bila planirana.

 - Nije bilo nekog plana za tu trojku, hteo sam da uručim loptu Milošu, ali to nije uspelo. Video sam sat i jedini šut koji sam pogodio je bio u stvari onaj najteži, ali to je košarka. Moram da nastavim da radim na svojoj igri i da pomažem timu - zaključio je Hanga.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IGRAČ NIJE HTEO DA UĐE U IGRU: Poceko je zbog toga presrećan

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 16:42

Prvenac Asvela...Francuski ASVEL stigao je do prve pobede ove sezone u Evroligi, a svi pričaju sada o njihovom treneru Đanmarku Poceku...Poceko nakon meča nije bio srećan zbog prve pobede, već zbog jedne druge stvari, za njega mnogo važnije...- Ne zanima me moja prva trenerska pobeda u Evroligi....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.