IGRAČ NIJE HTEO DA UĐE U IGRU: Poceko je zbog toga presrećan

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 16:42

IGRAČ NIJE HTEO DA UĐE U IGRU: Poceko je zbog toga presrećan

Prvenac Asvela.

Francuski ASVEL stigao je do prve pobede ove sezone u Evroligi, a svi pričaju sada o njihovom treneru Đanmarku Poceku.

Poceko nakon meča nije bio srećan zbog prve pobede, već zbog jedne druge stvari, za njega mnogo važnije.

- Ne zanima me moja prva trenerska pobeda u Evroligi. Nešto drugo, mnogo veće se dogodilo večeras. Objasniću vam - rekao je Poceko.

- Na tri minuta do kraja utakmice pozvao sam Parisa Lija. Hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da ga vratim u igru zbog našeg napada. Ofanzivno, bio nam je potreban u tom trenutku. Defanzivno, igrali smo izvanredno. Pogledao me je i rekao mi pusti ih da igraju.

- Za mene je to važnije od bilo čega drugog, što smo brzo izgradili takav odnos, takvu atmosferu, takvu vezu među igračima u svlačionici. Meni to mnogo znači i ovaj znak ima neverovatnu važnost. Veoma sam srećan - rekao je Poceko koji je dobio dozvoli italijanskog saveza da paralaleno trenira ASVEL i reprezentaciju Italije.

Evroliga 6. kolo

Četvrtak:

Crvena zvezda - Bajern 74:68

Fenerbahče - Olimpijakos 79:77

Žalgiris - Asvel 88:91

Milano - Monako 66:72

Valensija - Alba 79:71

Petak:

Virtus - Efes (20.30)

Baskonija - Partizan (20.30)

Barselona - Panatinaikos (20.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.