Grujić propušta početak sezone?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić propušta početak sezone?

Fudbaler Liverpula Marko Grujić nije doživeo težu povredu glave na prijateljskoj utakmici sa Čelsijem u SAD, ali ga očekuje dvonedeljna pauza, prenosi "Skaj Sport".

Bivši vezista Crvene zvezde je završio u bolnici zbog potresa mozga koji je zadobio posle sudara glavom sa Bertrandom Traoreom.

Grujić će zbog toga propustiti utakmice na turneji u SAD sa Milanom, Romom, Barselonom i Majncom, dok je neizvesno da li će u potpunosti biti spreman za meč sa Arsenalom na otvaranju Premijer lige 14. avgusta.

Srpski igrač je odlično počeo karijeru u slavnom engleskom klubu, pošto je dao dva gola na dve utakmice, protiv Flitvuda i Hadersfilda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Grujić propušta Milan, Romu, Barsu...

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2016

Loša situacija po Marka Grujića, ali trebalo bi da se vrati za početak Premijer lige...Nakon duela sa Bertrandom Traoreom Marko Grujić je doživeo potres mozga, nije se sećao ničega što se desilo tog trenutka...Morao je da bude prevežen u bolnicu gde mu je i konstantovan potres mozga, a Jirgen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.