Grujić propušta Milan, Romu, Barsu...

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić propušta Milan, Romu, Barsu...

Loša situacija po Marka Grujića, ali trebalo bi da se vrati za početak Premijer lige.

Nakon duela sa Bertrandom Traoreom Marko Grujić je doživeo potres mozga, nije se sećao ničega što se desilo tog trenutka.

Morao je da bude prevežen u bolnicu gde mu je i konstantovan potres mozga, a Jirgen Klop je bio veoma zabrinut nakon svega što se desilo.

Ipak, na svu sreću nije ništa ozbiljnije, marko Grujić bi trebalo uskoro da se oporavi i da bude spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za početak Premijer lige.

Trebalo bi da propusti naredne dve nedelje, ali očekuje se da bude u konkurenciji za tim na prvom meču Liverpula u PL ove sezone.

Dakle, Grujić će propustiti veliki deo utakmica na pripremama, tačnije, neće igrati protiv Milana, Barselone, Rome i Majnca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.