Gotovo, još jedan bivši igrač Zvezde u Sankt Petersburgu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 11:07

Gotovo, još jedan bivši igrač Zvezde u Sankt Petersburgu! (foto)

Stigla i zvanična potvrda.

Zenit se aktivirao i angažovao nekoliko sjajnih pojačanja.

Nakon Denisa Zaharova u klub su stigli Kevin Pengos, Arturas, Gudaitis, Aleks Pojtres i bivši košarkaš Crvene zvezde Bili Beron.

Sada je još jedan košarkaš koji je u jednom delu svoje karijere nosio crveno-beli dres zadužio opremu Zenita, u pitanju je iskusni Kej Si Rivers.

Ovaj 33-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaš, koji može da igra na pozicijama "dva" i "tri" je pre 11 godina stigao u Evropu, igrao je kratko za Latinu, ubrzo je potpisao za Trevizo.

Promenio je veliki broj klubova na "Starom kontinentu", igrao je i za Lokomotivu Kubanj, Himki, madridski Real, mihenski Bajerna i Panatinaikos, u sezoni 2018/19 kratko je nosio i dres Crvene zvezde.

Minule sezone je igrao za Betis i Žalgiris, upisao je 18 nastupa u Evroligi i u proseku beležio 9,3 poena po meču, a sada karijeru nastavlja u Sankt Peteresburgu.

Sa ruskim klubom je parafirao jednogodišnju saradnju.

🖊️ @kcriv3rs is Our new player. 1-year agreement 📰 pic.twitter.com/ZMCfrl8wmm

— Basketball club Zenit (from 🏠) (@zenitbasket) July 17, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSI KUPUJU PROVERENO: Posle Berona još jedan bivši igrač Crvene zvezde stigao u Zenit (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Ugovor potpisan na godinu dana...Ruski Zenit nastavio je da prai tim za narednu sezonu i još jednom se, posle Bilija Berona, odlučio da u svoje redove dovede bivšeg igrača Crvene zvezde...Iskusni 33-godinji Kej Si Rivers potpisao je jednogodišnji ugovor sa Zenitom u kojem će ponovo sarađivati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gotovo je - Kalinić napustio Fener, potpisao na godinu dana!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Gotovo je, Nikola Kalinić napustio Fenerbahče posle pet godina...Nikola Kalinić je postigao dogovor i narednih godinu dana nastupaće za Valensiju!..Srpski košarkaš posle pet godina provedenih u Fenerbahčeu napustio je tim iz Istanbula i zadužio dres Valensije, preneo je Eurohoops, tačnije novinar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.