Goran Drulić povređen u udesu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Drulić povređen u udesu

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila na autoputu Niš-Beograd kod Paraćina. Operisan je u Ćupriji i njegovo stanje je stabilno.

Drulić (37) je, krećući se u pravcu prema Beogradu, velikom brzinom svojim automobilom marke opel vektra karavan naleteo na prikolicu kamiona koji se kreteo u srednjoj traci.

Bivši igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Crvene zvezde večeras je hitno operisan u Opštoj bonici u Ćupriji, njegove životne funkcije su stabilne i on je van životne opasnosti, saopštio je hirurg dr Željko Obradović.

"Sanirali smo veliko unutrašnje krvarenje, koje je posledica pucanja krvnih sudova u stomaku posle saobraćajne nesreće. On je sada u šok sobi i oporavlja se posle višesatne operacije", kazao je dr Obradović.

Policija utvrđuje razloge ove nesreće, vozač kamiona se propisno kretao u svojoj traci i nije zadržan u policiji.

Drulić je bio sam u kolima.

Lekari su doneli odluku da Drulića operišu kako bi sprečili dalje unutrašnje krvanje i gubitak krvi.

Goran Drulić (rođen 17. aprila 1977. u Negotinu) je bivši srpski fudbaler, a igrao je na poziciji napadača.

Drulić je sa 15 godina pristupio Crvenoj zvezdi. Privukao je pažnju na sebe postigavši 51 gol u sezoni igrajući za mlađe kategorije kluba. Išao je na pozajmice u nekoliko klubova, uključujući i B tim Barselone, pre nego što je postao član prvog tima, a kasnije i kapiten.

U leto 2001. godine potpisao je ugovor sa Saragosom, za sumu od 12.8 miliona evra. Prvih pet meseci u klubu proveo je na oporavku od povrede, da bi konačno zaigrao u januaru 2002. godine. Proveo je četiri sezone u španskom klubu, ali se nije istakao golovima.

Potom prelazi u belgijski Lokeren, da bi posle polusezone provedene tamo potpisao za OFI sa Krita gde provodi naredne dve sezone. Sezonu 2008/09. je proveo u ekipi Kavale, a poslednje godine karijere je proveo igrajući u španskim niželigašima La Mueli, Andori i Sarinjeni.

Debitovao je za reprezentaciju 15. novembra 2000. godine u prijateljskoj utakmici protiv Rumunije. Sakupio je ukupno četiri nastupa za reprezentaciju SR Jugoslavije, dva u prijateljskim utakmicama i dva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši igrač Crvene zvezde teško povređen u udesu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2014

Večeras se oko 19 sati desila saobraćajna nesreća na autoputu Niš-Beograd kod Paraćina, u kojoj je teško povređen bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić, saznaje "Blic"...Putnička vozilo je naletelo na teretno voziloi tom prilikom je povrede opasne po život zadobio Goran Drulić.

Nastavak na Vesti-online.com...

Goran Drulić teško povređen u udesu!

Izvor: Mondo, 11.Nov.2014

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde zadobio povrede opasne po život u saobraćajki na autoputu Beograd - Niš, javlja "Kurir"...Foto: MN Press..U utorak uveče, na autoputu u blizini Paraćina, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je bivši fudbaler Goran Drulić (37) zadobio povrede opasne po...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.