Golman Crvene zvezde automobilom oborio pešaka

Izvor: Blic, 04.Jul.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Crvene zvezde automobilom oborio pešaka

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 17 sati u Ustaničkoj ulici oboren je pešak, a prema prvim informacijama na njega je automobilom marke "alfa romeo" naleteo Boban Bajković (27), golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Povređeni pešak je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju, a šta je dovelo do nezgode na putu označenom semaforima još se utvrđuje.

Prema rečima očevidaca, Bajković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na pešaka naleteo u trenutku kad je ovaj zakoračio na pešački prelaz.

Nakon nesreće, počinilac je pozvao prijatelja koji se pojavio na licu mesta i odvezao vidno oštećen auto, a novinarima je na pitanje šta se desilo odgovorio da je golman udario mačku i zamolio da ne fotografišu automobil.

Sa mesta nezgode, Zvezdin golman otišao je policijskim automobilom.



Povezane vesti: Udario čoveka autom i pobegao
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golman Zvezde oborio pešaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2012

Golman Crvene zvezde Boban Bajković naleteo je danas automobilom na pešaka u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bajković oborio pešaka

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2012

Na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici kod tržnog centra golman Crvene zvezde Boban Bajković oborio je svojom "alfom 147" jednog pešaka. Povređeni pešak je prebačen na VMA

Nastavak na Večernje novosti...

"Zvezdin" golman autom oborio pešaka

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2012

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17 sati u Ustaničkoj ulici oboren je pešak, a prema prvim informacijama na njega je automobilom marke "alfa romeo" naleteo Boban Bajković (27), golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda...Povređeni pešak je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju, a šta je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Boban Bajković automobilom oborio pešaka!

Izvor: Svet, 04.Jul.2012

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 17 sati u Ustaničkoj ulici oboren je pešak, a prema prvim informacijama na njega je automobilom marke “alfa romeo” naleteo Boban Bajković (27), golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Povređeni pešak je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju, a šta...

Nastavak na Svet...

Golman Crvene zvezde oborio pješaka

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2012

BEOGRAD - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila popodne na Voždovcu u Beogradu oboren je pješak, a prema prvim informacijama na njega je automobilom marke "alfa romeo" naleteo Boban Bajković (27), golman Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" – objavio je portal „Blica“.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ŠAH: Obnavlja se muška sekcija Crvene zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jul.2012, 01:42

Na šahovskom nebu Srbije ponovo će zasijati i Crvena zvezda! Slavni klub je ostavio dubok i neizbrisiv trag od osnivanja (27. april 1945.), ali mu se posle 1999. godine gubi svaki trag. Sve do danas.. Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja da se stvari pokrenu sa mrtve tačke, došlo se na ideju o fuziji...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.