Golgota i poniženje u Lučanima! Kome i zašto smeta Napredak? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golgota i poniženje u Lučanima! Kome i zašto smeta Napredak? (VIDEO)

"U Lučanima smo brutalno i perfidno pokradeni", tvrde u Kruševcu

Predsednik Marko Mišković ponudio je ostavku posle poraza u Novom Sadu, trenera Vuka Rašovića je zaboleo poraz od Crvene zvezde, a kompletan Upravni odbor Napretka izgubio je živce posle poraza u Lučanima koji je Čarapane i definitivno ostavio bez šanse da se domognu Evrope. Barem ako Mladost obezbedi evropsku licencu.

U Kruševcu se teško mire sa tim, jer smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da su zaslužili značajno više bodova na saldu. Da budemo precizni, smatraju da im nije dozvoljeno da osvoje više i izađu na međunarodnu scenu.

Snimak iz Lučana svi ste videli, a evo kako su poraz na gostovanju kod Mladosti doživeli u Napretku. Saopštenje prenosimo u celosti.

"Dragi Kruševljani, poštovani navijači.

Nakon golgote, neviđene krađe i poniženja koje smo doživeli u Lučanima, a bilo je među vama i svedoka te bruke, pitamo se kome i zašto smetamo?!

Da li zbog činjenice da smo finansijski najstabilniji klub u Srbiji, da imamo ponajbolju infrastrukturu, da smo po gledanosti i broju navijača treći u zemlji?

Da li smo možda dobrim igrama, kao povratnici u Super ligu, nekome pomrsili račune, pa nam se ne dozvoljava da ravnopravno učestvujemo u borbi za izlazak na međunarodnu scenu?

Da li zbog toga što svakog sudiju domaćinski dočekamo i ispratimo, pri tome ne tražimo, niti plaćamo dodatne usluge?

U Lučanima smo brutalno i perfidno pokradeni. I to nije prvi put u ovom prvenstvu. Mnogo nam je bodova ukradeno! Igrači su u suzama, jer su bili nemoćni, ipak dostojanstveno ostali u Lučanima na terenu do kraja. I ne žele da se predaju. Zbog toga su naši heroji, bez obzira kako se završi ovo prvenstvo.

U nedelju ćemo širom otvoriti kapije našeg stadiona i pozivamo vas da dođete i pozdravite naše junake, koji su tokom cele sezone dostojno reprezentovali Kruševac i Napredak.

Želimo pobedom da okončamo prvenstvo, a daćemo sve od sebe i u narednom dokažemo da je Napretku mesto u vrhu srpsku fudbala, da zaslužujemo da budemo srpski predstavnik u nekom od evropskih takmičenja".



(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.