Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2024, 17:31

Glazer: Protiv Čukaričkog očekujem sjajnu atmosferu kao protiv Voždovca i pobedu

Prva utakmica u prolećnom delu sezone protiv Voždovca bila je za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim atmosferu i sjajne koreografije koje su priredili naši navijači. Imam veliku želju da u subotu protiv Čukaričkog igram u istom ambijentu, rekao je golman Crvene zvezde Omri Glazer.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Glazer: Protiv Čukaričkog očekujem sjajnu atmosferu kao protiv Voždovca i pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024

Crvena zvezda dočekuje Brđane u subotu od 16 časova...Čuvar mreže Crvene zvezde Omri Glazer se nakon pauze zbog povrede, na utakmici protiv Novog Pazara vratio na teren i uspeo da ostane nesvladan na prvom gostovanju crveno-belih u prolećnom delu sezone. Predstojeći izazov izabranike Vladana Milojevića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.