Glazer: Protiv Čukaričkog očekujem sjajnu atmosferu kao protiv Voždovca i pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 17:54

Glazer: Protiv Čukaričkog očekujem sjajnu atmosferu kao protiv Voždovca i pobedu

Crvena zvezda dočekuje Brđane u subotu od 16 časova..

Čuvar mreže Crvene zvezde Omri Glazer se nakon pauze zbog povrede, na utakmici protiv Novog Pazara vratio na teren i uspeo da ostane nesvladan na prvom gostovanju crveno-belih u prolećnom delu sezone. Predstojeći izazov izabranike Vladana Milojevića očekuje već u subotu, 24. februara od 16 časova, kada će dočekati Čukarički, a golman crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uveren u sjajnu podršku sa tribina, kao što je to bio slučaj na duelu protiv Voždovca.

- Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune – istakao je Omri Glazer.

Navijači Crvene zvezde su oduševili Glazera na utakmici protiv Voždovca, koju je propustio zbog povrede, te se nada da će istu atmosferu osetiti i na duelu protiv Čukaričkog.

- Prva utakmica protiv Voždovca je bila za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim atmosferu i sjajne koreografije, koje su priredili naši navijači. Imam veliku želju da u subotu protiv Čukaričkog igram u istom ambijentu. Zvezdaši su nam pružili neverovatnu podršku, koja nam mnogo znači u borbi za titulu. Pozivam ih da dođu na Marakanu i u subotu, a mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom – zaključio je Omri Glazer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.