Gist posle pobede nad Fenerom: To je samo jedna utakmica VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gist posle pobede nad Fenerom: To je samo jedna utakmica VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist bio je zadovoljan pobedom nad Fenerbahčeom, ali istakao da je to samo bila "jedna utakmica".

Gist je pobedi doprineo sa 11 poena i osam skokova.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče u drugom kolu Evrolige rezultatom 68:56.

"Veoma je dobar osećaj pobediti i imati ovoliku podršku. Veoma uzbudljiva utamica večeras, ali je to samo jedan meč, moramo još naporno da radimo. Ne smemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se 'zalećemo', već da se spremimo za utakmicu protiv Budućnosti u nedelju", jasan je bio Gist.

Odbrana Zvezde je bila izvanredna, što je svakako pomoglo da se dođe do pobede.

"Ja verujem u to da morate da dajete poene poene kako biste pobedili, ali odbrana svakako pomaže. Na nekim utakmicama nećete sve moći da pogodite, ali vam odbrana uvek može pomoći", istakao je Gist.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako je Braun dirigovao velikom Zvezdinom pobedom VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2019

Lorenco Braun, košarkaš Crvene zvezde, odigrao je sjajan meč u pobedi kluba s Malog Kalemegdana protiv Fenerbahčea, u drugom kolu Evrolige...Amerikanac nije briljirao u prvom meču sezone, ali je zato u poslednja dva duela nagovestio da bi mogao da bude veliko pojačanje, baš kao što se i očekivalo...Nekadašnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.