Kako je Braun dirigovao velikom Zvezdinom pobedom VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Braun dirigovao velikom Zvezdinom pobedom VIDEO

Lorenco Braun, košarkaš Crvene zvezde, odigrao je sjajan meč u pobedi kluba s Malog Kalemegdana protiv Fenerbahčea, u drugom kolu Evrolige.

Amerikanac nije briljirao u prvom meču sezone, ali je zato u poslednja dva duela nagovestio da bi mogao da bude veliko pojačanje, baš kao što se i očekivalo.

Nekadašnji plejmejker Toronta na terenu je proveo 24 minuta i za to vreme je ostvario učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 13 poena (4/9), tri skoka i šest asistencija (indeks 17).

Braun je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf i njegovim ulaskom u četvrtoj četvrtini Zvezda je krenula da lomi ekipu Željka Obradovića.

Asistirao je Fajeu za verovatno najvažniji koš na meču pri rezultatu 63:61, a potom je u poslednjem minutu trojkom stavio tačku na utakmicu.

Evroliga je na zvaničnom Tviter profilu "okačila" video s njegovim najboljim potezima s utakmice, uživajte.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.