Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jul.2023, 03:40

Gelor Kanga objavio bizaran video na društvenim mrežama: Fudbaler Zvezde snimao sahranu u domovini

O čemu se ovde zapravo radi?

Crvena zvezda je završila prvi deo priprema ovog leta, a fudbaleri su se vratili u Beograd kako bi nastavili sa treninzima pred početak Superlige Srbije, koji je za manje od 10 dana.
Ipak, nisu se svi fudbaleri vratili iz Rusije sa Crvenom zvezdom, pošto je Strahinja Eraković već krenuo put Rusije, gde će potpisati ugovor sa ekipom Zenita nakon što je i osvojio prijateljski turnir u Sankt Peterburgu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dok je i jedan fudbaler dobio odsustvo.
Radi se o Geloru Kangi, koji je podelio putem svog Instagram profila i lokaciju gde se nalazi. Naime, Kanga je otišao u svoju domovinu, u Gabon, gde je prisustvovao sahrani, reklo bi se, jednog člana porodice.
Međutim, najbizarnije u čitavoj priči je bilo i to što je Kanga putem Instagrama delio snimke sa sahrane, gde je jednostavno snimao sanduk dok se spušta u raku uz tužne emotikone.
Doduše, Kanga je takođe i na Instagramu promenio svoju profilnu sliku, očigledno žaleći za nekim.
(Telegraf.rs)


Video: Kanga pokazao pogled sa terase stana u kom živi: Lokacija su „one“ zgrade iznad Mostarske petlje

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.