Gavrić: Želimo duplu krunu

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 22:25

Gavrić: Želimo duplu krunu

Fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić rekao je da njegova ekipa osvajanjem Kupa Srbije želi da "stavi tačku na sjajnu sezonu".

On je dodao da će crveno-beli do poslednjeg minuta u Super ligi Srbije pružati maksimum kako bi pokazali zašto su i četvrtu godinu zaredom prvaci države.

"Za sada sezona ide u smeru u kom smo želeli, postigli smo odlične rezultate u Evropi, obezbedili titulu u prvenstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedostaje nam samo jedan korak do zacrtanog cilja, a to je dupla kruna", rekao je Gavrić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde će 25. maja u finalu Kupa Srbije igrati protiv "večitog" rivala, ekipe Partizana.

"Bliži nam se finale kupa, sigurno da razmišljamo o njemu, biće to sjajna prilika da stavimo tačku na jednu sjajnu sezonu. Daćemo sve od sebe da savladamo večitog rivala, obradujemo naše navijače i u odličnom raspoloženju odemo na zasluženi odmor", naveo je vezni igrač Zvezde.

Do kraja domaćeg prvenstva preostala su još dva kola, a crveno-bele u petak očekuje poslednje gostovanje u sezoni - Bačkoj.

"Drago mi je što smo ranije uspeli da obezbedimo titulu, što nam omogućava da rasterećeno odigramo preostale mečeve. Naravno ne sme biti opuštanja, do poslednjeg minuta moramo da pružamo maksimum i pokažemo zašto smo i četvrtu godinu zaredom prvaci države. Naš cilj u toj utakmici (protiv Bačke), kao i u svim prethodnim je jasan, a to je da donesemo tri boda kući", dodao je Gavrić.

Zvezda je ove sezone postigla više od 100 golova i ubedljivo je prva na tabeli Superlige Srbije sa više od 100 osvojenih bodova.

"Drago mi je zbog činjenice da smo uspeli da dostignemo broj 100 u dva segmenta pre kraja prvenstva. Bili smo izuzetno efikasni ove sezone, a svi golovi su stigli kao nagrada za odličnu igru, trud i zalaganje na treninzima", rekao je Gavrić.

On je, na kraju, naveo da mu je žao što navijači ove sezone nisu bili na tribinama i što su zbog situacije sa korona virusom propustili dosta toga.

"Nažalost, navikli smo da igramo bez prisustva publike, ali ako bi se to promenilo u narednom periodu siguran sam da nam ne bi bio nikakav problem da se naviknemo na buku na stadionu. Zahvalio bih im za svu podršku koju su nam pružali na svakom gostovanju i verujem da ćemo ih do kraja sezone još jednom obradovati", zaključio je Gavrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.