‘KAD SE PODVUČE CRTA, DVE NAJBOLJE EKIPE SU U FINALU’: Milojević optimističan pred duel sa Zvezdom, otkrio da zna koje su im slabe tačke!

Izvor: HotSport.rs, 12.Maj.2021, 14:48

‘KAD SE PODVUČE CRTA, DVE NAJBOLJE EKIPE SU U FINALU’: Milojević optimističan pred duel sa Zvezdom, otkrio da zna koje su im slabe tačke!

U finalu ABA lige sastaće se Budućnost i Crvena zvezda. Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević ističe da je očekivao Zvezdu u finalu, kao i to da će se dve najbolje ekipe boriti za titulu. – Očekivao sam Zvezdu u finalu, ali svaka čast Igokei na svemu što je napravila ove sezone. Čestitam Zvezdi i Dejanu […]
The post ‘KAD SE PODVUČE CRTA, DVE NAJBOLJE EKIPE SU U FINALU’: Milojević optimističan pred duel sa Zvezdom, otkrio da zna koje su im slabe tačke! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ŽELJKO GAVRIĆ: ‘Želimo duplu krunu! Zvezda ima najbolje i najvatrenije navijače’

Izvor: HotSport.rs, 12.Maj.2021

Mladi fudbaler priželjkuje nove uspehe! Do kraja najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji je ostalo dva kola. Crvena zvezda je osigurala titulu, a aktuelni šampion će biti gost ekipi Bačke u narednom kolu. Svoja očekivanja pred finiš sezone izneo je krilni napadač Zvezde Željko Gavrić....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.