Gavrić: Snovi se ostvaruju, ovo je samo početak

Izvor: RTS, 16.Feb.2020, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavrić: Snovi se ostvaruju, ovo je samo početak

Mladi fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić izjavio je da će mu utakmica protiv Čukaričkog (2:0) na kojoj je debitovao za prvi tim zauvek ostati u sećanju.
"Presrećan sam što sam debitovao i ostvario dečački san. Vredno sam trenirao tokom cele karijere kako bih došao do ovog trenutka i više sam nego zadovoljan situacijom u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se trenutno nalazim", izjavio je Gavrić nakon meča sa Čukaričkim.

Mladi fudbaler Zvezde debi u prvom timu upisao je na stadionu na Banovom brdu, koji mu je, prilikom izlaska sa terena, aplaudirao zbog prikazane partije.
"Verujem da me sa Crvenom zvezdom očekuje još mnogo lepih trenutaka i velikih utakmica. Ovo je samo početak mog puta u crveno-belom dresu. Zahvalio bih se i navijačima koji su nas podržali i pomogli da uspešno startujemo, njihovi aplauzi i pesma uvek su nam ona dodatna energija koja nam daje snagu", izjavio je Gavrić za klupski sajt.
"Zadovoljan sam igrom cele ekipe. Najbitnije je da smo ispoštovali dogovor iz svlačionice i nametnuli svoj ritam. Drago mi je što je šansa ukazana i mlađim igračima, koji su se na utakmici sjajno pokazali. Nikolić i Petrović su postigli lepe golove, ponosan sam što su se baš oni na samom početku upisali u listu strelaca. Nadam se da ću nastaviti njihovim stopama i u skorijem periodu zabeležiti debitantski pogodak", zaključio je Gavrić.
Crvena zvezda naredni meč u domaćem prvenstvu igra u subotu protiv Vojvodine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Deki nastavio da podmlađuje ekipu, još jedan Zvezdin biser priključen prvom timu!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 15:49

Stankovićeva strategija već na startu pokazuje odlične rezultate...Novi Zvezdin šef struke Dejan Stanković uspešno je startovao na klupi Crvene zvezde. U subotu je njegov tim kao gost na Banovom brdu savladao ekipu Čukaričkog sa 2:0, a odlične partije prikazali su najmlađi prvotimci - Njegoš...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.