Gašić: Predložio sam Čoviću da Milan dođe na probu

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Predložio sam Čoviću da Milan dođe na probu

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić izjavio je da je njegov sin Milan (20) trebalo da dođe samo na probu u Crvenu zvezdu i to po dogovoru sa potpredsednikom kluba Nebojšom Čovićem, ali su određene interesne grupe namerno od toga napravile priču.

Gašić je novinarima ispred stadiona Crvene zvezde rekao da su određene interesne grupe namerno napravile priču, jer „gde god se pojavi SNS, to treba uništiti”.
On je dodao da stranka nema nikakve veze sa ovom pričom i da je „sam svestan da je svom sinu napravio medveđu uslugu”.
Volim svoju decu najviše na svetu i naravno da ću da učinim sve da oni budu srećni i zadovoljni. Mi smo jedna sportska, zvezdaška porodica – rekao je Gašić i naglasio da sva tri sina igraju fudbal.
On je došao na probu, za razliku od onih koji su milione uzeli od Crvene zvezde i srpskog sporta, nijedan beli dinar nismo uzeli. Došao je na probu, kao mlad štoper, ponosni smo da jednu kašiku ručka nismo pojeli od Zvezde – rekao je Gašić.
Gašić je rekao da njegov sin „nije tražio stan, on je student, mogao je da ide na Ub, bilo gde”.
Došao je kao slobodan igrač, očigledno je da to mnogima smeta, upravo zato što nisu napravili svoje matematike i zato su prebacili na politički okvir – rekao je Gašić.
Po njegovim rečima, predsednik SNS, Aleksandar Vučić nije o ovom ništa znao.
Ja jako volim SNS, a Aleksandar Vučić nije znao o ovom ništa, jer smatram da ne treba da ima političke konotacije oko svega, a znam da je čovek koji je najviše pomogao oko Crvene zvezde – rekao je Gašić.
Žao mi je zbog svega ovoga, rekao je Gašić, a pre svega zbog njega.
Dragan Džajić i Nebojša Čović mogu da vam potvrde, nijedan dinar nije uzeo – rekao je Gašić i naglasio da će se njegov sin vratiti, najverovatnije, u Kruševac.
Čović i ja smo opre dva meseca razgovarali da se detetu pruži šansa, on je školovan fudbaler – dodao je Gašić i naglasio da je njegov sin došao na probu i da niko nije rekao da će on biti u prvom timu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Gašići napustili Marakanu

Izvor: RTS, 12.Jan.2014

Slučaj Gašić dobio je epilog. Otac i sin napustili Crvenu zvezdu. Sin gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića, Milan, neće ostati u Zvezdi. Velika medijska buka podigla se oko dolaska na probu mladog štopera, sve je dobilo političku konotaciju. Stariji Gašić ispred Zvezdinog stadiona saopštio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.