Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROF MEŠA KARTE: Zvezda napada Javor iz novog oružja!

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru 26. kola Super lige ugostiti ekipu Javora, a trener Miodrag Boživić odlučio se za određene promene u špicu napada.

Naime na meču sa Javorom na mestu startnog napadača trebalo bi da se nađe Srđan Vujaklija, koji će zameniti u dosadašnja tri kola standardnog Ričminda Boaćija.
Strateg crveno-belih je odlučio da napadača iz Gane, kojeg je na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << startu proleđa dosta forsirao uprkos problemima sa povredom, na današćem meču malo odmori pa će se na njegovom mestu naći doskorašnji napadač čačanskog Borca.
Inače osim promena u napadu sastav Crvene zvezde bi trebao da ostane nepromenjen, pa mi od 17h na teren “Marakane” i trebao da istrči sledeći tim. 
Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković , Le Talek, Donald, Plavšić, Kanga, Ruiz, Vujaklija.
The post GROF MEŠA KARTE: Zvezda napada Javor iz novog oružja! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.