„GRADING SS“ POKRAO ZVEZDU?

Izvor: Kurir, 04.Okt.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„GRADING SS“ POKRAO ZVEZDU?

BEOGRAD - Radio i na Marakani! Stevan Stevanović (62), vlasnik firme „Grading SS“, koja je bila izvođač radova u Zemunu, gde su poginula četvorica radnika prilikom sanacije klizišta, bio je i „ekskluzivni graditelj“ na stadionu FK Crvena zvezda, saznaje Kurir!

BEOGRAD - Radio i na Marakani!

Stevan Stevanović (62), vlasnik firme „Grading SS“, koja je bila izvođač radova u Zemunu, gde su poginula četvorica radnika prilikom sanacije klizišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio je i „ekskluzivni graditelj“ na stadionu FK Crvena zvezda, saznaje Kurir! Stevanović, koji je u vreme mandata Dragana Džajića bio član Upravnog odbora fudbalskog kluba, svoje usluge na Marakani debelo je naplatio, a pare je uzeo čak i za bunar ispod istočne tribine, koji nikad nije iskopao!

- Tačno je da bunar nije iskopan, a Stevanović je radove naplatio između 45.000 i 50.000 evra! On je imao kancelarije na stadionu i poslednjih 10 godina njegova firma izvodila je radove na Marakani. Međutim, Zvezdu su njegove usluge koštale mnogo više od realne cene - kaže za Kurir Đorđe Stefanović, generalni sekretar FK Crvena zvezda.

Stefanović je dodao da je vlasnik „Gradinga SS“ tužio prethodnu upravu Zvezde, koja nije htela da mu isplati kompletne radove po cenama koje je ispostavio.

- Uprava je uvidela da nešto u tim fakturama nije u redu, pa nije htela da ga isplati za radove na Medija centru. Stevanović je, međutim, podneo tužbu i dobio spor. Zbog njega su računi Crvene zvezde više puta bili u blokadi - kaže Stefanović.

Advokat Mladen Milosavljević, koji zastupa Stevana Stevanovića u sporu s Crvenom zvezdom, Draganom Džajićem i Draganom Stojkovićem, juče nije želeo za Kurir da odgovori na pitanja koja se tiču sporne naplate i navodnog dugovanja.

(E. K.)

Prijave protiv Džaje i Piksija

Stevan Stevanović je, kako Kurir saznaje, pre oko godinu dana podneo krivične prijave i protiv Dragana Džajića i Dragana Stojkovića jer mu, kako je tvrdio, nisu vratili 300.000 evra koliko im je pozajmio.

- Od tužbe protiv Stojkovića je odustao u julu, jer nije imao nikakvih dokaza. Protiv Džajića postupak još traje - kaže izvor blizak istrazi.

Izbačen s Marakane

Đorđe Stefanović je rekao da je „Gradingu SS“ otkazan zakup prostorija i da je ova firma početkom januara napustila Marakanu.

- Stevanoviću je zakup otkazan kad je novac prvi put skinut sa Zvezdinog računa, po presudi u Stevanovićevu korist - rekao je Stefanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.