GOREĆE MARAKANA: Ovo su cene karata za Ligu Evrope!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 14:56

GOREĆE MARAKANA: Ovo su cene karata za Ligu Evrope!

Navijači mogu da odahnu.

Trener Dejan Stanković je poručio da će najveći srpski stadion biti velika prednost Crvene zvezdeZvezdan Terzić je bio još optimističniji rečima da veruje u maksimalan učinak na Marakani... Upravo zbog toga rukovodioci Crvene zvezde već razmišljaju o cenama paketa ulaznica za duele protiv Hofenhajma, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Libereca i Genta.

Sjajan meč očekuje nas večeras (18.30) u Lidsu. Domaćin igra veoma ofanzivno, a Siti mora da se „vadi“ posle strašnog poraza od Lestera (2:5). Kec je 8,00, dvojka 1,35, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Mančester Siti.

Prošle godine u Ljutice Bogdana su se opekli odlukom da podignu cene paketa. Dobar deo navijača, posebno iz provincije, odustao je zbog finansija da uživo prate duele sa Olimpijakosom, Bajernom i Totenhemom...

Ove jeseni to neće biti slučaj. Kako saznaje "MOZZART Sport", kompleti karata za Ligu Evrope moći će da se kupe po vrlo povoljnoj ceni. Za severnu i južnu tribinu biće potrebno izdvojiti 3600 dinara. Popust od 30 posto imaće vlasnici sezonskih karata, koje su i dalje u prodaji.

Na Marakani i dalje vagaju o cenama za ostale sektore. Izvesno je samo da će najskuplja mesta na zapadnoj tribini koštati 15000 dinara.

I pored smanjenog kapaciteta, i činjenice da će u slobodnu prodaju pustiti manje od 15 hiljada kompleta, na Marakani mogu da računaju na finu zaradu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.