GOOOOL Tango Argentino u Bernu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOOOOL Tango Argentino u Bernu (VIDEO)

Već sada se Mateo Garsija isplatio crveno-belima. Platila ga je Crvena zvezda čak 1.800.000 evra Las Palmasu pre nekoliko dana. U prvom poluvremenu je namestio zicer Marku Marinu, a na startu nastavka susreta, u prvom minutu, u prvom napadu, “gaučos” je zatresao mrežu švajcarskog šampiona, za vođstvo od 2:1.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u Bernu protiv Moldea u Humskoj je 1.85. Meč se igra >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u četvrtak od 21 čas.
Odlično je Marko Gobeljić asistirao, a omaleni “gaučos” je bio snalažjiv i postigao gol na debitantskom meču za Crvenu zvezdu. Sa ekipom je odradio nekoliko treninga i pokazao da će biti mega pojačanje ju nastavku sezone. Imao je i sreće jer je Ričmond Boaći promašio loptu, a na pravom mestu bio je krilo srpskog šampiona.
U 55. minutu je izašao iz igre, a umesto na njega na terenu je bio Brazulac Žander.
Švajcarski prvak je poveo golom u sedmom minutu preko Asalea, ali je Miloš Degenek u 18. minutu izjednačio. Zvezda vodi 2:1 u Bernu i igra odlično posle bojažljivih prvih 15 minuta.
OVDE pratite tekstualni prenos meča iz Berna!
HRABRA ZVEZDA IZJEDNAČILA Degenek “priziva” Salcburg


The post GOOOOL Tango Argentino u Bernu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

VIDEO: To se zove SAVRŠEN početak - Mateo Garsija!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019

Ovako je izbliza izgledao prvi pogodak novog Zvezdinog Argentinca...Foto: MONDO/Jovan Terzić Jang bojs Zvezda korner šansa drugo poluvreme..Počelo je veoma loše po Crvenu zvezdu, ali je početkom drugog dela utakmice ona uspela da preokrene rezultat na stadionu Jang Bojsa...Posle prvog pogotka Miloša...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.