Fudbaleri Zvezde ubedljivo pobedili Javor

Izvor: Beta, 11.Apr.2021, 17:25

Fudbaleri Zvezde ubedljivo pobedili Javor

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Ivanjici Javor sa 5:1, u utakmici 31. kola Super lige Srbije.Javor je poveo već u petom minutu golom Luke Lukovića, koji je iskosa sa desne strane poslao loptu ka golu, ona je išla pored stative, ali je pogodila u ruku golmana Zvezde Milana Borjana i ušla u mrežu. Izjednačio je Aleksandar Katai tri minuta kasnije golom iz slobodnog udarca, a zatim je u 31. minutu postigao novi gol za preokret beogradske ekipe.Dva gola prednosti gostima je doneo Nemanja Milunović, koji je u 65. minutu glavom poslao loptu u mrežu, a zatim je strelac bio El Fardu Ben u 72. minutu, sa oko pet metara. Konačan rezultat postavio je Filipo Falko u 82. minutu.Zvezda je jedina neporažena ekipa u Super ligi Srbije, a posle 29. pobede prva je na tabeli sa 89 bodova, 15 više od drugoplasiranog Partizana, koji ima utakmicu manje. Crno-beli večeras od 19 časova igra protiv Radničkog u Beogradu.Javor je pretrpeo 14. poraz i zauzima 13. mesto na tabeli sa 37 bodova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Betis spotakao Atletiko u trci za titulu

Izvor: B92, 11.Apr.2021

Fudbaleri Betisa i Atletika iz Madrida odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) u utakmici 30. kola prvenstva Španije...I pored toga, "jorgandžije" su se tim osvojenim bodom vratili na čelnu poziciju i sada imaju bod više od Reala i dva od Barselone...Na neki način, rezultat na "Ramon Sančes Pishuanu" je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.