Fudbaleri Zvezde pobedili Radnik

Izvor: Beta, 06.Jun.2020, 21:14

Fudbaleri Zvezde pobedili Radnik

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 4:1, u utakmici 28. kola Super lige Srbije.Zvezda je na proslavi titule pred svojim navijačima igrala u izmenjenom sastavu, pošto je trener Dejan Stanković pružio priliku nekolicini mladih igrača.Radnik je poveo u 23. minutu golom Milana Makarića, a četiri minuta pre toga vidjena je sporna situacija pred golom Radnika, kada je Milan Gajić u šesnaestercu startovao na gostujućeg igrača Ognjena Dimitrića, a sudija je procenio da start nije za penal.Izjednačio je Radovan Pankov u 29. minutu, a domaći su u 38. minutu preokrenuli golom Srdjana Babića na asistenciju Željka Gavrića. Pobedu je osigurao debitant u seniorskom timu Zvezde Andrija Radulović pogotkom iz penala u 85. minutu. Konačan rezultat postavio je Veljko Simić u 90. minutu.Zvezda je pobedom protiv Rada u prošlom kolu odbranila titulu, a posle 24. pobede u ligi prva je na tabeli sa 75 bodova. Radnik je pretrpeo 14. poraz i sa 30 bodova zauzima 10. mesto.Fudbaleri Zvezde igraju u sredu u Humskoj protiv Partizana, polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Milan Stanković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slika dovoljno govori, ali ''Delije'' imaju i zanimljiv predlog za Dekija! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Kako je krenulo, možda Stanković zaista to i uradi...Za razliku od Partizana, Crvena zvezda je večeras napravila sjajnu uvertiru za polufinale Kupa u sredu...Iako je Radnik rano poveo, crveno-beli su vrlo brzo preokrenuli rezultat, a u nastavku su pobedu učinili ubedljivom - 4:1...I ne samo to, trener...

Nastavak na Sportske.net...

GOSTI SLAVILI NA BANOVOM BRDU: Inđija pobedila Čukarički golom u završnici

Izvor: Kurir, 06.Jun.2020

Fudbaleri Inđije pobedili su u Beogradu domaći Čukarički sa 1:0, u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.