Fudbaleri Zvezde pobedili Helsinki

Izvor: Beta, 24.Jul.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde pobedili Helsinki

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Helsinki sa 2:0, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je povela u 26. minutu golom Ričmonda Boaćija, a konačan rezultat postavio je Milan Pavkov u 90. minutu.Domaći su kontrolisali utakmicu, imali veći posed i brojne šanse, dok su se igrači Helsinkija uglavnom branili i imali samo dva šuta na gol.Zvezda je od početka napala, pokušali su Dušan Jovančić i Branko Jovičić, ali nisu bili precizni. Gosti su se oslobodili pritiska i u 15. minutu su zatresli mrežu, ali je gol koji je postigao Riku Riski poništen zbog ofsajda.Zvezda je u 24. minutu imala dobru šansu posle kontranapada. Jovičić je povukao loptu i dodao do Marka Marina, a on do Ivanića koji je izašao pred gol, ali je njegov šut dobro odbranio golman Maksim Rudakov.Dva minuta kasnije crveno-beli su poveli. Centrirao je Ivanić, loptu je glavom zahvatio Boaći i poslao je u mrežu.Domaći su imali inicijativu i loptu u posedu, pokušavali su Jovičić i Marin da ugroze gol, ali bezuspešno. Ivanić je u 42. minutu sa desne strane oštro centrirao pred gol, ali je lopta prošla pored stative. U 45. minutu dobru akciju izveli su Jovančić i Marin, a šut ...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FUDBALERI ZVEZDE JEDNOGLASNI POSLE HELSINKIJA: Imamo odličan rezultat pred revanš, Delije su nam vetar u leđa! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 24.Jul.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Helsinki 2:0 (1:0) u Beogradu u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Marin: Možemo biti srećni što Pavkov nije otišao

Izvor: RTS, 25.Jul.2019, 10:06

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin bio je veoma zadovoljan pobedom nad Helsinkijem u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je na svom stadionu savladala Helsinki sa 2:0 i ima odličan rezultat pred drugu utakmicu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.