Marin: Možemo biti srećni što Pavkov nije otišao

Izvor: RTS, 25.Jul.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Možemo biti srećni što Pavkov nije otišao

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin bio je veoma zadovoljan pobedom nad Helsinkijem u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je na svom stadionu savladala Helsinki sa 2:0 i ima odličan rezultat pred drugu utakmicu.
Marin je istakao da je posebno važan drugi gol koji je postigao Milan Pavkov >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u finišu susreta.

"Drugi gol je bio veoma važan. Idemo sa 2:0 u Helsinki. Super rezultat. Dobro smo igrali, mislim da smo dominirali tokom čitave utakmice. Drugi gol je pao kasno, ali je mnogo važan. Nismo očekivali da će oni biti toliko defanzivni. Napravili su dva defanzivna bloka", rekao je Marin.
Zvezdin plejmejker se potom malo osvrnuo na taktiku.
"Imali smo plan da igramo s krilima, leva strana-leva noga, desna strana-desna noga, videli ste kako je Mirko Ivanić sjajno centrirao kod prvog gola. Boaći se odlično kretao. I pored toga smo imali mnogo dobrih kombinacija po bokovima jer je u sredini bilo gusto. Mnogo je bilo teško proći tuda kada su stajali kompaktno."
Nekadašnji nemački reprezentativac je ponovo pohvalio Pavkova i istakao da je on jedan od najvažnijih šrafova u Zvezdinom sastavu.
"Znamo šta imamo u Milanu. Kada god uđe, opasan je po gol, bori se, oko njega se dešava nešto, lopta mu se odbija kad je teško... Pavkov nos za gol. Mnogo nam je važan igrač, možemo biti srećni što nije otišao."
Revanš je za nedelju dana u prestonici Finske.
"Naravno, ne smemo da se opustimo. Idemo tamo da odigramo revanš, ali je sada mnogo lakše nego da je ostalo 1:0", zaključio je Marin.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.