Fudbaleri Zvezde odbranili šampionsku titulu

Izvor: Beta, 05.Maj.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde odbranili šampionsku titulu

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su šampionsku titulu u Super ligi Srbije, pošto su danas na svom terenu pobedili Mladost iz Lučana sa 1:0, u utakmici 35. kola, u plej-ofu.Pobedonosni gol pred oko 5.000 ljudi na stadionu "Rajko Mitić" postigao je Milan Pavkov u 82. minutu.Dva kola pre kraja Zvezda ima 54 boda, a Mladost 32.Prvu priliku na utakmici imala je Zvezda u 14. minutu preko Bena, a na drugoj strani u 22. minutu uzvratio je Petar Bojić, ali je šutirao pored stative.Zvezda je posle toga zapretila preko Marka Gobeljića i Vujadina Savića, ali je opasnija bila Mladost. U 34. minutu golman Zvezde Milan Borjan dobro je odbranio šut Bojića, a zatim je pred samim golom dobru šansu propustio Vladimir Radivojević.Veći posed lopte Zvezda je imala i u drugom poluvremenu, ali je prvu dobru priliku imala u 62. minutu kada je Milan Rodić zahvatio loptu glavom, a golman Mladosti je dobro odbranio.U 66. minutu dosudjen je jedanaesterac za Zvezdu, posle duela Milana Pavkova i jednog igrača Mladosti. Fudbaleri Mladosti su protestovali, ali je sudija Dragan Čolović ostao pri odluci.Ben je izveo penal, ali je golman Rosić uspeo da odbrani.U 68. minutu drugi žuti karton dobio je Marko Gobeljić zbog simuliranja, pa ...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovančić za Gajića, Gajić za Pavkova, Pavkov za titulu!

Izvor: Mondo, 05.Maj.2019

Namučili su se fudbaleri Crvene zvezde da savladaju goste iz Lučana, ali uspeli su pogotkom Milana Pavkova u 82. minutu, kojim je definitivno rešeno pitanje šampiona Srbije.

Nastavak na Mondo...

GOL PARTIZANA PODELIO SRBIJU: Ovo je pogodak Šćekića o kome bruji javnost! Da li je sudija Nikolić pogrešio? (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Maj.2019

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Napredak iz Kruševca sa 2:1, u utakmici 35. kola Super lige Srbije, u plej-ofu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.