SUPERLIGA: Pavkov pogodio, Zvezda OSVOJILA 29. TITULU (FOTO))

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Pavkov pogodio, Zvezda OSVOJILA 29. TITULU (FOTO))

Meč Iigran na stadionu ''Rajko Mitić''.

Crvena zvezda osvojila je 29. titulu šampiona Srbije i ujedno odbranila prošloseznosku krunu pošto je savladala na stadionu ''Rajko Mitić'' ekipu Mladosti iz Lučana sa 1:0 (0:0) i tako i matematički dva kola pre kraja okončala trku za titulu.

Lučanci su bili daleko od podređenog položaja u Beogradu i u prvom poluvremenu su bili i bolji rival sa konkretnijim šansama koje nisu uspeli da iskoriste. U druom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Mladost malo povukla, dok je Zvezda promašila nekolik izglednih situacija. U 66. minutu je sudija Dragan Čolović svirao pomalo sumnjiv penal za Zvezdu, a šut Bena zaustavio je Rosić. Ipak, da titula bude proslavljena pobedom pobrinuo se sjajni Milan Pavkov koji je sa klupe ušao u igru u 61. minutu umesto Joveljića, da bi u 82. iskoristio asistenciju Gajića za veliko slavlje navijača crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde na stadionu ''Rajko Mitić'' dočekaće Mladost iz Lučana u 5. kolu plej-ofa Superliga Srbije. Ekipa Vladana Milojevića ima priliku da pobedom overi odbranu titule osvojenu prošle sezone, a navijači u već spremni za proslavu novog trofeja.

Posle prvog poraza u sezoni od Čukaričkog, crveno-beli su savladali u 160. večitom derbiju Partizan dok su u prošlom kolu bili bolji od Vojvodine. Mladost iz Lučana je posle serije od tri pobede u prošlom kolu poražena od Partizana, direktnog rivala za plasman na evropsku scenu u trci u kojoj je trnutno najbolje plasira Čukarički. Ukoliko bi Lučanci stigli do pozitivnog rezultata u Beogradu i dalje bi ostali u igri za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

II POLUVREME

I POLUVREME

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uživo: Crvena zvezda - Mladost Lučani

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2019

Na stadionu "Rajko Mitić" odigrava se meč 34. kola Superlige Srbije Crvena zvezda - Mladost Lučani...Crvena zvezda igra za nastavak dominacije, Mladost eventualnim bodom i porazom Partizana od Napretka se izjednačava na četvrtoj poziciji i gaji šanse za učešće u evropskim kvalifikacijama...Domaćini...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.