Filip Petrušev preživeo pakao na Rodosu: Košarkaš bežao od vatre, gušio se u dimu

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 16:21

Filip Petrušev preživeo pakao na Rodosu: Košarkaš bežao od vatre, gušio se u dimu

Bivši košarkaš Crvene zvezde, a sadašnji član Filadelfije, Filip Petrušev preživeo je pravu dramu u Grčkoj, gde je morao kilometrima sa svojom devojkom da pešači i beži iz vatrom zahvaćenih prostora!

Tiana Šumaković, njegova lepša polovina, objasnila je kako je sve teklo uz snimke koje lede krv u žilama.

Prvo je sve bilo na nivou sarkazma da je požar jako blizu, da su dobijali uveravanja da neće biti opasnosti, a onda je krenulo sve po zlu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Deset kilometara bežali od vatre po plaži, gušili se od dima, apsolutno prepušteni sami sebi. Onda smo došli u drugi hotel gde smo trebali da budemo bezbedni i da sačekamo da neko dođe po nas", napisala je Šumakovićeva, a onda objasnila da tu drami nije bio kraj.

"Po nas iz hotela niko nije došao. Vatra se približila toliko da smo morali kako znamo i umemo da bežimo što dalje. Za nas nije bilo mesta i svakako smo propustili ljude sa decom i bebama... Tako da smo nastavili dalje peške, struje je nestalo i samo smo išli što dalje od vatre jer nismo znali gde da idemo. Nakon četiri sata dodatne agonije, išli smo peške, pa kombijem, pa ponovo peške i na kraju smo čistom srećom uspeli da nađemo autobus. Preko 20.000 ljudi je evakuisano", otkriva ona.

Bukte požari širom Evrope, a Grčka je jedno od najvećih žarišta.

Po informacijama Telegrafa, i on i njegova devojka su stigli u Beograd i na sigurnom su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.