FUDBALERI ZVEZDE U ŠAMPIONSKOM DRESU

Izvor: Kurir, 18.Feb.2011, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI ZVEZDE U ŠAMPIONSKOM DRESU

A sad na trofeje. Crvena zvezda je promovisala dres za prolećni deo sezone, a on je identičan onom iz 1991. godine, kad su crveno-beli osvojili Kup šampiona u Bariju. Novi Zvezdin dres biće replika onog u kojem je „zlatna generacija“ pobedila Olimpik iz Marseja posle penala.

A sad na trofeje.

Crvena zvezda je promovisala dres za prolećni deo sezone, a on je identičan onom iz 1991. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine, kad su crveno-beli osvojili Kup šampiona u Bariju. Novi Zvezdin dres biće replika onog u kojem je „zlatna generacija“ pobedila Olimpik iz Marseja posle penala.

Jedinu razliku, pored tehnologije izrade, predstavlja logo proizvođača - pre 20 godina to je bila „Puma“, a sada je to „Najk“.

Svečani program u Medija centru na Marakani vodio je režiser i glumac Uroš Đurić, a njegov prvi gost Slobodan Marović otkrio je da je jedini od svih igrača iz Barija koji je sačuvao originalni crveno-beli dres.

- I pre utakmice protiv Olimpika razmišljao sam o dresu. Meni nije bilo interesantno da ga menjam i odlučio sam da ga zadržim za sebe. Čuvao sam ga 20 godina od raznih iskušenja. Ubeđen sam da još neko od igrača ima dres i da nisam jedini - kazao je Slobodan Marović, koji je dres ljubomorno čuvan dve decenije poklonio kadetu Crvene zvezde Veljku Simiću.

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić otkrio je da je dres po završetku meča poklonio navijačima:

- Mi smo bili pravi tim. Nije bilo razlike između onih na terenu, onih na klupi i onih koji nisu bili u protokolu. Svi smo živeli za pobedu Zvezde. Svoj dres sam bacio navijačima.

Brazilac Kadu izazvao je oduševljenje kad je sa saigračima dobio novu opremu.

- Mnogo lepa dres - rekao je Kadu.

Cena dresa u Zvezdinom šopu na Marakani iznosi 5.290 dinara, a uz člansku kartu i popust dres košta 3.390 dinara.

Džaja ćaskao s Robijem

Veliki broj zvezdaša bio je prisutan na promociji novog retro dres. Legenda kluba Dragan Džajić ćaskao je s trenerom Robertom Prosinečkim, a među zvanicama bile su i poznate ličnosti poput Momčila Bajagića, Gorana Karića, Leontine, Dragana Okanovića, Marinka Rokvića...

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Počelo suđenje Urošu Mišiću pred Apelacionim sudom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2011

BEOGRAD -..Pred Aplelacionim sudom u Beogradu danas će biti održan glavni pretres u slučaju navijača "Crvene zvezde" Uroša Mišića, optuženog za pokušaj teškog ubistva žandarma Nebojše Trajkovića na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Hajduk iz Kule 2007. godine...Pred Apelacionim sudom u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.