Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI ZVEZDE POMAŽU Donacija od 300.000 evra crveno-belim košarkašima

Porodična atmosfera vlada u Sportskom društvu Crvena zvezda. Zvanično saoštenje stiglo je iz Fudbalskog kluba u kojem se ističe da su se stekli svi uslovi da se pomogne košarkašima jednokratnom finansijskom donacijom.
Danas je na pozivgeneralnog direktora Zvezdana Terzica gost na stadionu „Rajko Mitić“ bio predsednik košarkaškog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Nebojša Čović. Dvojica čelnih ljudi fudbalskog i kosarkaskog kluba , u srdacnoj i prijateljskoj atmosferi razgovarali su o planovima za buducnost. Pokrenut je citav niz pitanja, a Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ove sezone pomogne kosarkaskom klubu jednokratnom donacijom u iznosu od 300.000 evra – stoji na zvaničnom sajtu kluba iz Ljutice Bogdana.
Prethodni put crveno-beli košarkaši podržali su fudbalere na utakmici protiv Jang bojsa i zajedno proslavili ulazak u Ligu šampiona. Saradnja dva kluba će ovima biti samo ojačana.

The post FUDBALERI ZVEZDE POMAŽU Donacija od 300.000 evra crveno-belim košarkašima appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čoviću od Terzića - 300.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2019

Fudbal je globalni biznis, fudbal najviše zarađuje. Svi ostali sportovi objektivno mogu samo da se naslone. A večita težnja svih “manjih“ sportova u Srbiji da se oslone na fudbalske klubove svojih sportskih društava danas je, bar na trenutak, oživela u Ljutice Bogdana. Posle dva uzastopna plasmana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Terzić doneo odluku, FK Crvena zvezda donirao novac KK Crvena zvezda mts!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019

Zvezdaši će biti ponosni...FK Crvena zvezda i ove sezone beleži izvanredne rezultate...Klub iz Ljutice Bogdana se plasirao u Ligu šampiona, dobio ogroman novac kao nagradu od UEFA, a tek slede finansijske poslastice u vidu sponzorskih ugovora, TV prava, ulaznica....Zbog toga je Zvezdan Terzić u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.