FSS razmatra zahteve za raskid, Mijailović nepokolebljiv, Pantić još razmišlja

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2013, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS razmatra zahteve za raskid, Mijailović nepokolebljiv, Pantić još razmišlja

Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić i braća Srnić mogli bi u četvrtak da dobiju zeleno svetlo za odlazak iz Crvene zvezde.
Arbitražna komisija FSS razmatraće tužbe četvorice igrača sa Marakane, jer su zatražili raskide ugovora zbog neizmirenih obaveza kluba.
Razgovori Zvezdinih čelnika sa nezadovoljnim igračima nisu imali potpuni efekat, obzirom da nisu povukli zahteve. Dugovi su evidentni i skoro je izvesno da će biti presuđeno u korist fudbalera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Postoji mogućnost i da se odluka ne donese danas, već zatraži dodatna dokumentacija i rešava na narednom sastanku. Od eventualnog odlaska Mijailovića na ovaj način, Crvena zvezda može da pretrpi najveći gubitak.
Pre godinu dana licitiralo se da li će obeštećenje biti dva miliona evra ili više, a posle skromne minutaže u nedavno završenoj sezoni ceh bi mogao da bude isplaćen u inkasiranju svega oko 500.000. I to na osnovu uloženog u razvoj igrača.
Menadžer Mijailovića i rukovodstvo traže model po kojem bi sve tri strane na kraju mogle da budu zadovoljne. Mladom vezisti se „juri” klub, a do tada on nema nameru da povuče zahtev za raskid.
Aleksandar Pantić odmara u rodnoj Topoli, nije u sredu dolazio na pregovore na Marakanu.
Nisam povukao tužbu. Razgovarao sam pre nekoliko dana sa ljudima iz kluba, ali se nismo ništa dogovorili. Nadam se da ćemo sve, ipak, rešiti dogovorom – istakao je Aleksandar Pantić.
Poput Mijailovića i defanzivac Pantić je rešio da tuži Zvezdu zbog nezadovoljstva sportskim tretmanom.
Para sam primio koliko je klub mogao da se snađe, znam kakva je finansijska situacija. Zaboleo me je odnos u poslednjih šest meseci. Nismo ni Mićko, ni ja, više klinci, pa da se tako ponašaju. Ostajem pri tužbi, ali ću sigurno bar još jednom pričati sa čelnicima. Najverovatnije i više puta – naglasio je Pantić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Arbitražna komisija dala Zvezdi rok do srede

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Jun.2013, 01:31

Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić, Slavoljub i Dragoljub Srnić imaju argumente za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, ali je klubu sa Marakane ostavljen rok do srede za dogovor sa nezadovoljnim igračima.. (FOTO: N. Negovanović). Takva je odluka Arbitražne komisije Jelen Super lige, posle maratonske...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.