FOTO-UBOD: Evo kako Luisu Ibanjezu stoji nova oprema (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO-UBOD: Evo kako Luisu Ibanjezu stoji nova oprema (FOTO)

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde zvanično je postao ugovor sa Trabzonom i zadužio je novu opremu.

Bilo je hoće li ili ne Lučo pomoći Zvezdi u dvoboju sa Sasuolom u plej-ofu za Ligu Evrope. Sada je odgovor definitivno “ne”. Argentinac sa hrvatskim pasošem zvanično je potpisao ugovor sa turskim klubom i zadužio je novu opremu.
I ne samo to, Luis Ibanjez je već odradio prvi trening sa novim saigračima. Cilj Trabzona u novoj sezoni jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da pokuša da se izbori za evropska takmičenja, pa možda i samu Ligu šampiona. Evo kako Luisu Ibanjezu stoji plavo-crveni dres.
 
New club,new challenge / nuevo club,nuevos desafios / novi klub,novi izazovi ⚽ #trabzonspor #turkey
A photo posted by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on Aug 6, 2016 at 1:52pm PDT


The post FOTO-UBOD: Evo kako Luisu Ibanjezu stoji nova oprema (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Lućo Ibanjez već počeo da deli asistencije u Trabzonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2016, 03:25

Doskorašnji bek Crvene zvezde ekspresno počeo da demonstrira zbog čega su ga angažovali iz Trabzonspora...Bivši fudbaler Crvene zvezde već je počeo sa odličnim partijama i u dresu turskog Trabzona...Njegov novi klub je u prijateljskom meču savladao ekipu bečkog Karabaka sa ubedljivih 5:0, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.