FK Crvena zvezda podelila paketiće bebama na Kosmetu

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 00:25

FK Crvena zvezda podelila paketiće bebama na Kosmetu

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je sa akcijama pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Iz Ljutice Bogdana su iznenadili novorođene bebe u srpskim porodilištima na Kosmetu.

"FK Crvena zvezda nastavlja da širi ljubav i radost i u 2024. godini, a ovog puta smo odlučili da ulepšamo praznike i pripremimo paketiće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svim novorođenim bebama u srpskim porodilištima na Kosovu. Prvi mališani koji su stigli na svet ove godine nalaze se u porodilištu u Gračanici, a crveno-beli pokloni već su stigli na njihovu adresu", piše na Instagramu kluba:

"Crvena zvezda će paketiće podeliti svima bebama rođenim u periodu od 1. do 7. januara, a reč je o porodilištima u Gračanici, Kosovskoj Mitrovici i Pasjanu", dodaje se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čestitamo! Za tri dana u borskom porodilištu rođeno pet beba

Izvor: Bor030.net, 03.Jan.2024

U Boru, nova godina počela je sa radošću i osmehom na licima roditelja koji su dobili najlepši „poklon“ – novorođene bebe.  Boranka Marija Bukarica na svet je donela Nikolu, koji je obeležio početak 2024. godine kao prvorođena beba u borskom porodilištu. U prva tri dana ove godine, rođeno...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.