Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FESTIVAL PROMAŠAJA: Dva zicera Zvezde, jedan Napretka, golova nigde (VIDEO)

Crvena zvezda gostuje Napretku u Kruševcu, u toku je 35. minut, a dosadašnji tok meča obeležili su veliki promašaji oba tima. 
Crvena zvezda je u prvih 16 minuta imala dve velike šanse, ali su Boaći i Donald propustili šansu da iz veoma izglednih prilika dovedu Beograđane u vođstvo.
(Youtube/AM Video7S)
(Youtube/AM Video7S)
Sa druge strane. Gobeljić je mogao da kazni Crvenu zvezdu, ali je promašio situaciju kada je sam izašao ispred Manojlovića.
(Youtube/AM Video7S)
The post FESTIVAL PROMAŠAJA: Dva zicera Zvezde, jedan Napretka, golova nigde (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Donald je morao bolje da reaguje, promašio je zicer! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017

Pogledajte situaciju iz 16. minuta kada je Mičel Donald morao daleko bolje da reaguje nakon asistencije Ruiza...Crvena zvezda je imala veliku priliku da nakon 16 minuta vodi protiv Napretka na uvek neugodnom gostovanju u Kruševcu...Crveno-beli nisi bili bolji rival u prvih 15 minuta, ali su imali najbolju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.