FERENCVAROŠ SE OSVETIO ZVEZDI: Crveno-beli se praznih šaka vraćaju iz Budimpešte!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2022, 20:35

FERENCVAROŠ SE OSVETIO ZVEZDI: Crveno-beli se praznih šaka vraćaju iz Budimpešte!

Poraz u četvrtom kolu Lige Evrope.

Beogradska Crvena zvezda poražena je na gostovanju u Budimpešti, gde je u okviru četvrtog kola Lige Evrope bio bolji domaćin Ferencvaroš, rezultatom 2:1.

Početak je prošao u znaku nervoze gostiju, što su osetili domaći i krenuli i zaigrali znatno ofanzivnije od prvog susreta.

Igrao se 24. minut kada je Kristofer Zakarijasen iskoristio nespretnu reakciju odbrane Zvezde i matirao Borjana iz neposredne blizine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pokušavala je ekipa Miloša Milojevića da izjednači do kraja poluvremena, zaigrala i dosta ofanzivnije, međutim bez učinka.

U drugo poluvreme Zvezda je krenula dosta ofanzivnije. To se najbolje videlo u već u 46. minutu kada je Pešić uspeo da se okrene ka golu i uputi snažan udarac koji je završio u mreži domaćina. Međutim, sudija je odmah dobio asistenciju iz VAR sobe i poništio pogodak zbog igranja rukom Zvezdinog napadača.

Nakon toga usledio je kratak pad u Zvezdinoj igri što su iskoristili gosti za nove nalete. Međutim, nakon izvedenog kornera Ferencvaoša, sjajan centaršut je iskoristio Mitrović koji je neverovatnim sprintom stigao do gola domaćih, šutirao u dalji ugao što je urodilo plodom za 1:1.

Ipak, radost crveno-belih nije dugo potrajala. Već u 61. minutu nakon sjajnog izvedenog kornera, najbolje je reagova Sami Mae koji je poslao loptu u dalji ugao i zakucao je u Zvezdinu mrežu za 2:1.

Nastupila je ofanziva crveno-belih, Stefan Mitrović je u 72. minutu imao novi dobar pokušaj, zahvatio je loptu volej udarcem, ali je bio neprecizan, lopta je otišla preko prečke.

Pokušali su crveno-beli do kraja da stignu do gola za 2:2, imali su nekoliko solidnih napada, ali nije bilo ideje kako da se probije odbrana Ferencvaroša i dođe do prave šanse, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Drugo poluvreme

⏸️ HALF-TIME ⏸️

👀 Who's scoring in the second half?#UEL

— UEFA Europa League (@EuropaLeague) October 13, 2022

Prvo poluvreme

pic.twitter.com/UzKExbR6FP

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) October 13, 2022

⭐️STARTNA POSTAVA⭐️

🔴⚪️#fkcz #ferczv #uel pic.twitter.com/LcSfSZUozP

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 13, 2022

LIGA EVROPE, 4. kolo

Grupa H

Ferencvaroš – Crvena zvezda


Stadion: Grupama arena, Budimpešta

Sudija: Danijel Stefanski (Poljska)


FERENCVAROŠ: Dibuš - Botka, Knoester, S. Mae, Paška - Večej, Bešić - Traore, Zakarijasen, Gojak - R. Mae.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić - Kanga, Sanogo - Mitrović, Katai, Ivanić - Pešić.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda Mina Ilić, devojka Zlatana Šehovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.