Egipćanin ponuđen Zvezdi i Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipćanin ponuđen Zvezdi i Partizanu!

Skauti i menadžeri su prepoznali Srbiju kao mesto sjajno za razvitak mladih igrača.

Partizan i Crvena zvezda svojim uspesima u Evropi, ali i zbog činjenice da oba tima pružaju šansu mladim igračima, često su meta menadžera koji žele svoje fudbalere da vide u ovim klubovima.

Jedan od fudbalera jeste i Egipćanin, levo krilo Ibrahim Adel (17), mladi reprezentativac te zemlje koji je ponuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Crvenoj zvezdi i Partizanu.



"Za usluge ovog fenomenalnog klinca zainteresovan je bogati klub iz Saudijske Arabije, Al Vehda. Ali šansa naših klubova jeste jer Adel i njegova porodica žele da on karijeru isključivo nastavi u Evropi. U Nemačkoj ima puno rođaka, a igre u Srbiji ili Sloveniji i Hrvatskoj bi ga na mala vrata približile klubovima iz Nemačke i Evropske unije.

Do kraja decembra će se sve znati. Ali mislim da će se u igru uključiti i čelni ljudi Voždovca i Radničkog iz Niša, imaju sjajne ljude u skautingu i sportskom sektoru, tako da me ne bi čudilo da Egipćanin završi i u jednom od ova dva kluba
", pišu egipatski mediji, prenosi "Blic".

Ovaj momak igra za Piramids iz Kaira, trenutno je ovaj klub jedini konkurent Zamaleku za šampionsku titulu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.