Egipćanin Adel želja srpskih klubova, prate ga i Hrvati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipćanin Adel želja srpskih klubova, prate ga i Hrvati

Mladi egipatski fudbaler Ibrahim Adel, jedan od najtalentovanijih igrača iz te zemlje, prema pisanju lokalne štampe mogao bi da karijeru nastavi u Srbiji.

Kao se navodi za 17-godišnje krilo interesuju su Crvena zvezda i Partizan, ali i Voždovac i Radnički iz Niša, kao i hrvatski prvoligaš Gorica.

Adel trenutno nastupa za Piramidis iz Kira, najprijatnije iznenađenje u egipatskom šampionatu, koji je drugi na tabeli iza Zamaleka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Egipćanin ponuđen Zvezdi i Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018

Skauti i menadžeri su prepoznali Srbiju kao mesto sjajno za razvitak mladih igrača...Partizan i Crvena zvezda svojim uspesima u Evropi, ali i zbog činjenice da oba tima pružaju šansu mladim igračima, često su meta menadžera koji žele svoje fudbalere da vide u ovim klubovima...Jedan od fudbalera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.