EKSPLOZIJA: Najveće pojačanje Crvene zvezde za Ligu šampiona stiže iz Premijer lige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 09:28

EKSPLOZIJA: Najveće pojačanje Crvene zvezde za Ligu šampiona stiže iz Premijer lige (FOTO)

Već sedam godina igra u najjačoj ligi na svetu.

Pitanje je dana kad će Crvene zvezda i zvanično osvojiti novu šampionsku titulu i potvrditi učešće u Ligi šampiona. Crveno-beli se uveliko spremaju za nastup u eliti. Nezvanično dogovoren je dolazak novog trenera Baraka Bahara iz Makabija iz Haife, ali ono što navijače najviše zanima su pojačanja.

Kako prenose "Večernje novosti" Zvezda je blizu je dogovora za zvezdom Premijer Lige. Naime, blizu povratka na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marakanu je Luka Milivojević.

Kapiten Kristal Palasa se i ranije dovodio u vezu sa povratkom u Zvezdu, ali se sada čini da je šansa za to najveća. Njemu ugovor sa londonskim klubom istče na kraju sezone.

Luka već sedam godina nastupa u Premijer ligi, ali u poslednje dve sezone nije standardan, pa bi to moglo da utiče na odluku da ne dođe do obnavljanja saradje sa klubom sa Selhrts Parka.

Milivojević je u dresu Palasa odigrao skoro 200 utakmica.

Srpski vezista je u Zvezdi proveo godinu i po dana, iz Rada je stigao 2012. godine, a u julu 2013. otišao je u Anderleht u transferu vrednom 2.700.000 evra.

On je ove sezone odigrao 16 mečeva za Kristal Palas, a postigao je jedan gol i to onaj u pobedi nad Oksfordom u Liga kupu.

Za realizaciju posla čeka se londonskog kluba, ali informacije iz glavnog grada Engleske govore da se Milivojević nalazi na listi igrača koji će napustiti klub na kraju sezone, a Zvezda takvu priliku neće propustiti.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.