EKSKLUZIVNO: Žurnalov dodatak o 20 godina Barija (4. deo)

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Žurnalov dodatak o 20 godina Barija (4. deo)

Prva tri dela dodatka „Zvezdini zvezdani dani” izazvala su ogromno interesovanje. Na kioscima se tražio Žurnal više, a novi, četvrti deo dodatka očekuje Vas u prazničnom trobroju za 30.04, 01.05, 02.05.

Podsetite se dva meča četvrtfinala između Crvene zvezde i Dinamo iz Drezdena. Posle Grashopersa i Rendžersa, Crvena zvezda je imala još jednog neugodnog rivala, ali ovoga puta nije bilo problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u nastavku pohoda na evropsku krunu.

Imaćete priliku da pročitate autentične izveštaje iz tadašnjih brojeva Sportskog žurnala, kao i sećanja naših novinara iz zlatnih Zvezdinih dana.

Takođe, o uspehu crveno-belih će govoriti i članovi šampionske generacije iz 1991. godine. Ovoga puta ta čast je pripala Miogradu Belodediću, igraču utakmice u Drezdenu. Podsetite se takođe čuvenog prekida revanš utakmice pri vođstvu Zvezde 2:1 u 79. minutu...

Za Vas će govoriti i Siniša Mihajlović i mnoge druge ličnosti koje su učestvovale u pohodu crveno-belih na krov Evrope i sveta.

Ne propustite četvrti deo dodatka i na vreme rezervišite Vaš primerak Sportskog žurnala!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.