E OVO SE CENI Natasa Kovcevic porucuje Lepota coveka je u nesavrsenosti

Izvor: medio.rs, 21.Jul.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E OVO SE CENI Natasa Kovcevic porucuje Lepota coveka je u nesavrsenosti

Košarkašica Crvene Zvezde kojoj je pre tri godine amputirana noga pokazala da savršeno izgleda u kupaćem kostimu

Košarkašica Nataša Kovačević uživa sa drugaricama na moru u Grčkoj i sa osmehom poručuje da je lepota u nesavršenostima. Sportistkinja kojoj je pre tri godine zbog saobraćajnog udesa amputirana noga do kolena ponosno se skinula u kupaći kostim i pokazala da izgleda sjajno.

Čak i kad se stvari čine nerešivim, ako je čovek strpljiv i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ima veru, sigurno će uspeti da nađe put

Nataša Kovačević

Ova hrabra devojka je otputovala u Pefkohori sa najboljim prijateljicama kako bi se opustila na peščanim plažama. Ženama koje su u depresiji zbog nekog viška kilograma ili celulita Nataša poručuje da moraju da shvate da je njihova vrednost u nečemu drugom.

- Ljudima koji zbog fizičkih nedostataka upadaju u depresiju mogu da poručim da je lepota muškaraca i žena često u nesavršenostima. Moramo da naučimo da ih volimo, jer su deo nas - ističe Kovačevićeva.

Ona dodaje da je prošla kroz teške trenutke, ali da nikada nije gubila veru. Nije joj padalo na pamet da odustane, da se povuče i zatvori u kuću.

- Moja poruka je da moramo da imamo veru i da budemo strpljivi. Čak i kad se stvari čine nerešivim i teškim, ako je čovek strpljiv i ima veru, sigurno će uspeti da nađe put - tvrdi košarkašica Crvene zvezde.

Nataša sa drugaricama kolima obilazi grčku obalu. One su smeštene u Pefkohoriju, ali često skoknu i do drugih mesta. Devojke su tako bile i u Solunu u šopingu.

Provod na moru se uglavnom svodi na dobru knjigu i plažu, dok uveče skitamo

Nataša Kovačević

Nataša trenutno odmara, kako bi bila puna energije za novu košarkašku sezonu. Preko dana uživa na peščanim plažama, a uveče izlazi sa drugaricama.

- Mnogo mi je lepo na moru. Provod se uglavnom svodi na dobru knjigu i plažu, dok uveče skitamo. Ovo je pravo vreme da "napunim baterije", pa se trudim da ga maksimalno iskoristim - priznaje.

Ona je 2015. godine potpisala ugovor sa Crvenom zvezdom i za kratko vreme nakon nesreće se vratila na teren.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.