Dženkins se oprostio od Himkija; Tompson: Vrati se kući

Izvor: B92, 16.Jun.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkins se oprostio od Himkija; Tompson: Vrati se kući

Američki košarkaš Čarls Dženkins napustio je Himki posle dve sezone provedene u Podmoskovlju.

Dženkins je na zvaničnom Instagram profilu napisao da je završio osmu profesionalnu sezonu i zahvalio se Himkiju.

Nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa potpisao je 2017. godine dvogodišnji ugovor sa ruskim klubom, što znači da će ovog leta biti slobodan igrač.

Zanimljivo, Dion Tompson, takođe nekadašnji igrač Zvezde, napisao je Dženkinsu da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kući, aludirajući na Beograd i Crvenu zvezdu.

Na to se nadovezao i Marko Simonović, koji je Tompsonu napisao "i ti takođe".

Očekuje nas uzbudljivo leto, Dion Tompson je prošlu sezonu završio u Žalgirisu, a naredne bi trebalo da igra za Unikahu, prema pisanju stranih medija.

Čarls Dženkins u Crvenoj zvezdi igrao je od 2013. do 2015. godine, a potom i u sezoni 2016/2017.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženkins se oprostio od Himkija

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2019

Vreme je za novi izazov u karijeri Čarlsa Dženkinsa. Jedan od najboljih stranaca u novijoj istoriji Crvene zvezde zvanično se oprostio od Himkija. Iskusni spoljni igrač se na svom Instagram profilu, uz odgovarajuću sliku, zahvalio na svemu klubu iz Podmoskovlja za koji je igrao od 2017. godine....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.