Amerikanac oduševio delije, Đenka se vraća kući!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac oduševio "delije", "Đenka" se vraća kući!? (foto)

Bivši košarkaš Crvene zvezde završio je svoju epizodu u Rusiji.

Američki košarkaš Čarls Dženkins oprostio se danas od ekipe Himkija, koju će nakon isteka dvogodišnjeg ugovor napustiti ovog leta.

Popularni "Đenka" je u ekipu iz moskovskog regiona stigao pre dve godine iz Crvene zvezde, u kojoj je u dva navrata ostavio dubok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trag.

Kupio je sve pristalice "crveno-belih" svojim partijama u dresu aktuelnog osvajača ABA lige, pa veliki broj navijača priželjkuje njegov povratak.

To na umu ima i bivši centar Zvezde Dion Tompson.

Sjajni centar je nedavno okončanu sezonu završio u Žalgirisu, a uskoro bi trebalo da stavi paraf na ugovor sa Unikahom.

Tompson je na Dženkinsovoj objavio na društvenoj mreži "Instagram", kojom se bek oprostio od Himkija, prokomentarisao sledeće.

"Vrati se kući", uz crveno-bele emotikone, jasno, aludirao je na Zvezdu.

Navijači beogradskog kluba su prosto poludeli, Tomspon je ovakvim gestom iznenadio mnoge, nije se dugo zadržao u Zvezdi, ali je izgleda ona ostavila veliki trag na njega.

Kao šlag na tortu došao je komentar Marka Simonovića, koji je dodao Tompsonu da bi i on trebalo da se vrati u redove Crvene zvezde.

Možda bi i Simon sa njima mogao u paketu da se vrati u voljeni klub, mada je Tompson blizu Malage, podsetimo i da srpski reprezentativac ostaje bez kluba, kako mu ističe ugovor sa Zenitom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Heket odabrao, potpisao do 2021!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019

Danijel Heket je završio posao sa ruskim timom...Osvajač Evrolige i VTB lige za ovu sezonu, ekipa CSKA iz Moskve, završila je posao oko ostanka Danijela Heketa...Amerikanac koji predstavlja Italiju na međunarodnoj sceni je potpisao ugovor sa "Armejcima" sve do 2021. godine...Ovaj košarkaš je do...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.