Džajić: Stojanović ima poverenje, nastavlja da radi!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Stojanović ima poverenje, nastavlja da radi!

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić izjavio je da trener tog fudbalskog kluba Slaviša Stojanović ima poverenje uprave i da će nastaviti da radi svoj posao.

Poverenje treneru: Dragan Džajić  

"Stojanović ima poverenje, nastavlja i dalje da radi. Ako se podnosi ostavka, onda se to radi u klubu, a mi do toga nismo došli. U toku dana se Slaviša Kokeza čuo sa njim i načeli smo tu temu, ali ne u vezi s njegovim smenjivanjem, već o nezadovoljstvu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Džajić posle sednice Upravnog odbora klluba.

 

UO Zvezde zasedao je oko tri i po sata, a Džajić je naveo da je tema trenera naknado uvrštena u dnevni red. Predsednik Zvezde je izrazio nezadovoljstvo zbog dve vezane utakmice bez pobede u Super ligi Srbije.

"Nismo zadovoljni sa dve poslednje utakmice, pogotovo protiv Donjeg Srema, kada je bio praznik i kada smo ispustili sigurnu pobedu. Taman smo mislili da smo s tri vezane pobede dobili na moralu i da je sve bilo u najboljem redu", rekao je Džajić.

 

Stojanović je posle nedeljnog poraza od Voždovca najavio odlazak i hitan sastanak sa čelnicima kluba. On će, međutim, voditi ekipu protiv Proletera u sredu u Kupu Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić: Stojanović ima poverenje, nastavlja da radi!

Izvor: Dzungla.org, 24.Sep.2013

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić izjavio je da trener tog fudbalskog kluba Slaviša Stojanović ima poverenje uprave i da će nastaviti da radi svoj posao.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.