Džajić: Ovo je zlatno doba Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2022, 22:17

Džajić: Ovo je zlatno doba Crvene zvezde

Počasni predsednik i legenda FK Crvena zvezda Dragan Džajić izjavio je danas za zvanični sajt šampiona Srbije da klub iz Ljutice Bogdana trenutno prolazi kroz zlatno doba svoje istorije.

"Posao koji radi uprava Crvene zvezde je fantastičan, a rezultati su uvek bili najbolje merilo za sve. Oni govore da Zvezda nije bila ovoliko moćna još od kad smo se popeli na vrh Evrope i sveta, i ono što posebno može sve da nas raduje, to je da klub iz godine u godinu pravi nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uspehe, i krupnim koracima prosperira. Ovo je zlatno doba Crvene zvezde i svaki navijač treba da bude ponosan na to što može da svedoči ovakvim uspesima, a ono u šta sam siguran je da će da ih bude još mnogo u godinama koje slede", izjavio je Džajić, treća Zvezdina zvezda, za zvanični sajt crveno-belih.

Crvena zvezda je u prethodnih pet godina odigrala 73 evropska meča i upisala 31 pobedu, 22 remija i 20 poraza, uz 100 postignutih golova.

Ekipa trenera Dejana Stankovića će u utorak, 23. avgusta (21.00), u meču sezone dočekati Makabi iz Haife u revanšu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Fudbaleri crveno-belih pokušaće da nadoknade zaostatak od 3:2 iz Izraela i da se plasiraju u elitno takmičenje, a kako su naveli iz Ljutice Bogdana, karte za duel protiv Makabija su rasprodate.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ovo je zlatno doba Crvene zvezde"

Izvor: B92, 20.Avg.2022, 08:55

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan DŽajić izjavio je da klub iz Ljutice Bogdana trenutno prolazi kroz zlatno doba svoje istorije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.