Džaja pesimista

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaja pesimista

Legenda Crvene zvezde i domaćeg fudbala, Dragan Džajić, sumnja da posle slabog starta u kvalifikacijama, Srbija može do plasmana na Evropsko prvenstvo 2012. godine.

- Trenutno psihološki nije najbolja situacija u reprezentaciji. Moraju da se prevaziđu mnoge stvari unutar Fudbalskog saveza i da se postave na pravi nivo, što ljubitelji fudbala i očekuju. Mislim da je teška situacija, da neće biti lako, ali provejava optimizam kod trenera reprezentacije, koji veruje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da možemo da se kvalifikujemo za Euro - istakao je Džajić, koji je u Smederevu održao predavanje o značaju i razvoju menadžmenta u sportu.

Irci žele meč sa publikom u Beogradu!

Pižon: Ima štofa u domaćem prvenstvu

Karadžić: Antić je bio greška

Osnovni problem je atmosfera, koja nije kao pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

- Mnogo toga se izmenilo u negativnom smislu. Od smene selektora, preko sukoba Radomira Antića i Tomislava Karadžića, do toga da smo dovedeni u situaciju da bi bio podvig ukoliko se kvalifikujemo. Šanse postoje, ali daleko manje posle Đenove.

Na pitanje da li može da se očekuje njegov povratak na fudbalsku scenu, Džajić je izjavio da uopšte ne razmišlja o tome dok ne reguliše neke važnije stvari.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Džajić: Teško ćemo mi na EURO2012

Izvor: Blic, 02.Nov.2010

Legenda našeg fudbala Dragan Džajić izrazio je bojazan da fudbalska reprezentacija Srbije može da se kvalifikuje za Evropsko prvenstvo 2012..."Trenutno psihološki nije najbolja situacija u reprezentaciji. Moraju da se prevaziđu mnoge stvari unutar Fudbalskog saveza i da se postave na pravi nivo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.