Džajić: Teško ćemo mi na EURO2012

Izvor: Blic, 02.Nov.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Teško ćemo mi na EURO2012

Legenda našeg fudbala Dragan Džajić izrazio je bojazan da fudbalska reprezentacija Srbije može da se kvalifikuje za Evropsko prvenstvo 2012.

"Trenutno psihološki nije najbolja situacija u reprezentaciji. Moraju da se prevaziđu mnoge stvari unutar Fudbalskog saveza i da se postave na pravi nivo, što ljubitelji fudbala i očekuju. Mislim da je teška situacija, da neće biti lako, ali provejava optimizam kod trenera reprezentacije, koji veruje da možemo da se kvalifikujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za evropsko prvenstvo”, naveo je Džajić.

On je ocenio da atmosfera nije kao pred odlazak na svetsko prvenstvo u Južnu Afriku.

"Mnogo toga se izmenilo u negativnom smislu, od smene selektora, preko sukoba Radomira Antića i Tomislava Karadžića, do toga da smo dovedeni u situaciju da bi bio podvig ukoliko se kvalifikujemo. Šanse postoje, ali daleko manje posle Đenove", kazao je Džajić.

Na novinarsko pitanje u Smederevu, gde održao predavanje o značaju i razvoju menadžmenta u sportu, da li ljubitelji fudbala mogu da očekuju njegov povratak na fudbalsku scenu, legendarni Džaja je izjavio da uopšte ne razmišlja o tome "dok ne reguliše neke važnije stvari”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.